Слънчеви системи и колектори

Слънчеви системи и колектори

Слънчевите колектори и системи Елдом са създадени чрез модерна технология, която използва слънчевата енергия за да обезпечи нуждата на домакинствата от гореща вода в топлите месеци на годината при това напълно безплатно. Слънчевите колектори могат да работят успешно и през студените месеци, благодарение на доброто им проектиране. Специално покритие успява да улови инфрачервените лъчи от спектъра на слънцето, превръщайки ги в топлина и дори в облачните дни работата на колекторите не се прекъсва.

 

Вакуумните слънчеви колектори не се нуждаят от гориво, поне не от такова, което се използва от конвенционалните бойлери. Те използват изцяло енергията, получавана от слънцето, а това означава, че работата им е напълно безплатна. Зелената енергия от слънцето е чиста, устойчива и не отделя въглероден диоксид и други вредни газове, както обикновената енергия от невъзобновяеми източници.

 

Слънчевите колектори и системи Елдом ще ви направят независими от повишаващите се цени на тока и за няколко години ще възвърнете направената инвестиция.